Tre nye vintagekøb og et nyt børneværelse

I dag er der tre uger til, jeg har termin. Så jeg har lidt travlt. Ikke med arbejde eller stramme deadlines, der skal overholdes, men selvom jeg har barsel, har jeg en række projekter, jeg gerne vil sætte flueben ved, inden den lille ankommer. Med udsigten til snart at skulle vinke farvel til fast nattesøvn, og med snart to mindre børn i huset, er mit umiddelbare bud, at de der store projekter nok skudt bliver lidt til side for en tid.

Et af de større projekter på januar to-do-listen var min søns værelse. Siden vi flyttede i hus for snart et år siden har værelset været ét af de værelser, der ret hurtigt blev indrettet ud fra de møbler, vi allerede havde, og uden at der var lagt så meget energi i det.

Samtidig har et af mine nytårsforsætter været, at jeg som udgangspunkt kun vil købe second-hand, da jeg gerne vil give mit eget lille bidrag til cirkulærøkonomien. (Ifølge FN bliver vi 10 millioner mennesker på kloden i 2050, og så bliver det ret, for ikke at sige meget ressoruceknapt, hvis vi alle sammen i den vestlige verden skal ud at købe nyt, hver gang vi flytter nye steder hen. Eller i mit tilfælde har lyst til at genindrette et værelse)

Heldigvis synes jeg vintagemøber langt oftest er meget pænere end nye, så det er ren win-win.

Det lykkedes mig at finde et fint karlekammerskab, en klassisk børnestol og et lille tebord – alt sammen gennem Den Blå Avis.

Hermed en opfordring til at købe meget mere secondhand i 2018. 🙂 Godt nytår!

IMG_6197

Skab før et lag maling

IMG_6198IMG_6209IMG_6210

Den klassiske flet-dukkevogn er tilfældigt fundet på storskrald.

IMG_6211

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s