I dag går det løs: Støt Sustain Yearly og få fingrene i Danmarks lækreste magasin om bæredygtig livsstil

Sammen med et dedikeret hold af dygtige og ambitiøse skribenter og fotografer har jeg de seneste måneder været med til at lave Danmarks (verdens?) flotteste magasin om bæredygtig livsstil. I dag starter forsalget på magasinet Sustain Yearly – og vi har brug for alt den støtte vi kan få! Det kan man gøre ved at forudbestille et eksemplar lige her (150 kroner) og være én af de første til at modtage et eksemplar til april. Magasinet udkommer både på engelsk og dansk, og vi har lavet en meget fin video om, hvad magasinet indholder og tankerne bag. Se den her

Lidt om magasinet og redaktionen bag: Siden sensommeren 2017 har jeg været en del af Sustain Daily. For dem, der ikke ved det, er Sustain Daily et webmagasin om bæredygtig livsstil. Hele udgangspunktet er at gøre op med bæredygtighed som noget frelst, hippieagtigt og ukonkret. I stedet prøver vi at gøre emnet inspirerende og håndgribeligt gennem artikler, anmeldelser, essays, guides og interviews med seje og inspirerende personligheder.

Alt det bedste indhold fra året, der er gået, plus en masse nyt indhold, er nu blevet til et helt nyt magasin, som fra i dag kan forudbestilles på Kickstarter. Og da Sustain Daily er et start-up, og selv står for indhold og distribution, er vi afhængig af alt den støtte, vi kan få, så vi kan nå vores mål. Når vi vores mål, bliver magasinet en realitet til april.

Derfor holder Sustain Daily i dag en stor launch-party på Hotel Astoria lige ved Hovedbanegården i København fra kl. 16, hvor alle interesserede kan komme forbi til en snak og en (øko) øl og høre om tankerne bag magasinet, hilse på redaktionen og selvfølgelig have mulighed for at støtte kampagnen. Kig forbi! 

Som noget nyt i år udkommer magasinet både på engelsk og på dansk, og – hvis alt går vel – bliver det forhandlet både online og i udvalgte butikker i ind- og udland samt online. Hvis du støtter i dag ved at forudbestille et eksemplar, får du som én de første magasinet tilsendt til april. Jeg lover, det bliver godt. Og flot. Både til at have liggende på hylden derhjemme og til forårslæsningen i parken, haven eller stranden.

Er det ikke lige noget for dig? Ja, ja, ja!

Herunder den flotte forside

Har du også læst

Leave a Reply