Phie Ambo, filminstruktør, Sustain Yearly vol. 2

I starten af januar interviewede jeg Phie Ambo, dokumentar-filminstruktør og medstifter af af Den Grønne Friskole på Amager. En virkelig interessant og dedikeret kvinde, som var en fornøjelse at interviewe på grund af hendes ligefremme facon og no bullshit tilgang til klimadebatten.

Hele interviewet kan blandt andet læses i den nye udgave af Sustain Yearly-magasinet, som jeg lige vil tillade mig at flage for endnu engang: Magasinet kom på Kickstarter i fredags, og vi har allerede indsamlet lidt over 20 procent af de 120.000 kroner, som er vores mål for at kunne udkomme både på engelsk og dansk, herhjemme og i udlandet.

Ligesom sidste år crowdfunder vi pengene til at trykke magasinet. Det betyder, at Sustain Yearly kan købes, før det er blevet trykt. Hvis en tilstrækkelig mængde læsere køber magasinet i forsalg, bliver det en realitet. Det synes jeg, I skulle overveje 🙂

Læs og se mere om magasinet her, hvor man også kan støtte.

Har du også læst

Leave a Reply