Søndag ved stranden

Det er den største luksus at bo tæt på havet. Det er noget af dét, jeg sætter allermest pris på ved at være flyttet ud fra byen – nemlig at komme tæt på vand og natur. Efter en uge med for lidt søvn og et lidt uroligt barn, gik jeg i dag ned til vandet, og jeg blev allerede i godt humør ved synet af vandet og tog mig selv i at smile, hilse glad på folk, jeg ikke kendte og kigge op mod solen, og da jeg gik ved vandet med et sovende barn, glemte jeg alt om trætheden. Og selvom det var koldt, fornemmede jeg forår i luften. Jeg tror, det er lige om hjørnet, og jeg er så klar til at tage imod det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s