Ditte Giese, debatredaktør, Politiken

DitteGiese

Lige siden jeg læste debatredaktør Ditte Gieses kronik i dagens Politiken på vej hjem fra Jylland – nærlæste den så meget, at jeg blev køresyg og vi blev nødt til at stoppe bilen –  har jeg tænkt på den.

Jeg tror, det er den bedste og vigtigste artikel, jeg har læst i hele 2018. Og den sidder i mig endnu.

Jeg har sågar overvejet at gemme den og hænge den fysisk op. Hun har skrevet den som et forsvar for sine 68’er forældre og handler om alt det, vi kan lære af den tidligere generation i forhold til børneopdragelse, om vigtigheden af dannelse, om arbejde vs. røvsyge jobs, og om at vi alle sammen skal til at op af designerstolene, tage stilling og kæmpe for en sag. Jeg følte mig meget inspireret af den efter endt læsning og også ramt enkelte steder, hvor jeg helt klart selv kan blive bedre. Den er så velskrevet og spot on.

Desværre er der kommet betalingsmur på nu, men hvis du har muligheden, så findes den her ”Jeg nægter at købe den for tiden populære forfaldsfortælling om 68’erne som destruktive egoister”

 

Har du også læst

Leave a Reply