Heartland – livsnyderfestivalen

Er høj oven på to dages festival i de smukkeste omgivelser.

Heartland Festival er en festival lige efter mit hjerte: Med fokus på musik, gastronomi – jeg havde lyst til at spise hos samtlige boder – og talks. I år var min debut, og efter at have levet i festival-tørke i mange år, er jeg overbevist om, at netop denne her festival kommer jeg til at være fast gæst hos fremover.👌🏻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s