Ugens citat: 15-årige Greta Thunberg til COP24

Kan I huske, hvad I lavede som 15-årig? Jeg kan ikke rigtig. Noget med 9. klasse, en kærlighed for Buffalosko og halballer (Jeg kommer fra Jylland…)

Til gengæld kan jeg huske, hvad jeg IKKE lavede. F.eks. at stå på scenen til en klimakonference og tale foran alle verdens ledere, statsoverhoveder og præsidenter og holde én af årets meste omdiskuterede og delte taler.

Jeg har så kæmpe respekt for 15-årige Greta Thunberg, skoleeleven, der efter tre ugers skolestrejke i Sverige, nu er blevet ansigtet på klimakampen. I weekenden holdt hun den mest rørende tale til det netop overståede klimatopmøde i Polen, som helt fortjent er blevet dén tale, der står tilbage efter klimatopmødet.

Har I set talen? Hvis ikke, så gør jer selv den tjeneste at se den. Den er så fin. Ligesom 15-årige, seje Greta.

Følg mig også på Instagram og Bloglovin’

Har du også læst

Leave a Reply