Klimabarometeret er klar som nyhedsbrev – kom med på listen!

Jeg har den seneste uge arbejdet på at gøre Klimabarometeret til et nyhedsbrev – og nu er det klar. Jeg har netop sendt det første nyhedsbrev ud – vil du med på listen? Så tilmeld dig herunder, Fra næste uge udkommer Klimabarometeret kun som nyhedsbrev og altså ikke her på bloggen længere. Jeg håber, du fortsat vil læse med.

Processing…
Success! You’re on the list.

Om Klimabarometeret: Et ugentligt overblik over ugens grønne vigtige, opsigtsvækkende, delbare nyheder – samlet et sted. Klimabarometeret er en blanding af personlige betragtninger, nyheder, citater og opslag, som jeg er stødt på den forgangne uge i diverse medier og platforme.

One thought on “Klimabarometeret er klar som nyhedsbrev – kom med på listen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s