5 ting, du ikke forventer at høre fra en bæredygtig formidler

Indrømmelser. Helt uden filter.

Jeg synes tit, det kan blive så poleret på Instagram. Med øko, hjemmelavede sæbe, friskpresset juice fra haven, alt det der.. (som jeg går ind for og tilskynder, jeg er der bare overhovedet ikke selv.) Jeg kan have det lidt stramt med, når mit feed bliver alt for perfekt og jeg vil for alt i verden ikke selv anses som perfekt. Så her får I alt det uperfekte, som også hører med.

Jeg ejer en Dieselbil. (Now shoot me) Vores næste bil bliver højst sandsynligt en brint eller elbil, men lige nu har vi ikke råd til udskiftning, og den kører i øvrigt rigtig fint, den vi har nu. #av

Under min barsel elskede jeg at se The Kardashians. (nu har jeg desværre ikke tid mere) De første måneder efter jeg gik freelance tog jeg selvvalgt pause fra kl. 13, og jeg lappede det i mig. Jeg ved ikke, hvad det er. Måske fordi jeg er dybt fascineret over den helt overdrevne, luksuriøse og helt igennem lystbetonede livsstil de lever, hvor alle i familien er milliardærer, flyver verden rundt ugentligt og får får lavet læber og bryster inden de fylder 18 – vildt fascinerende og dybt irriterende på samme tid.

Jeg er meget fascineret af tiny-living og folk, der bor enkelt og småt, men bor selv i en 144 kvm2 murmestervilla fra 40’erne (ikke just energivenligt), og jeg elsker det.

Sidste år, hvor jeg virkelig begyndte at sætte mig ind i flyrejsernes massive forurening fløj jeg til Mallorca. (vi klimakompenserede) men jeg følte mig stadig som en hykler. Og var det måske også lidt.

Nogen gange henter jeg min søn i bil i stedet for cykel, selvom børnehaven ligger virkelig tæt på.

Er der andre uperfekte på linjen?

Følg med på Instagram

TIlmeld dig nyhedsbrevet Klimabarometeret og få et grønt overblik hver uge.

Har du også læst

Leave a Reply