Vind den nye bog: Klimaguiden – red verden lidt hver dag

Jeg gør mig ikke så meget i konkurrencer, men er der noget, jeg gerne vil bakke op om er det udspredelsen af FAKTA (ikke holdninger) og opfordringer om at skære ned på vores forbrug. Begge dele advokerer den nye bog ’Klimaguiden – red verden lidt hver dag’ for, som udkom i går og jeg uddeler mit tilsendte anmeldereksemplar i samarbejde med Politikens Forlag til en klimatosse.

Bogen er til dig, der gerne vil gøre en forskel i det daglige, men måske ikke helt, hvor du skal begynde og bogen kommer omkring alle områder af vores dagligdag, lige fra mad, tøj, bolig, ferier, højtider og økonomi, og den viser uden løftede pegefingre, hvad man nemt kan gøre for at reducere sit CO2-aftryk. (Spoiler – det er faktisk ikke så svært)

Den er letlæselig, skrevet af to klimajournalister, og så fungerer den som et godt opslagsværk. (Jeg har interviewet en af forfatterene om bogen i artiklen her, hvis man vil læse mere om, hvad bogen handler om)

Konkurrencen foregår ovre på Instagram. Deltag her:

Har du også læst