Om ikke at gide flere dårlige nyheder

Medmindre man har levet under jorden de sidste år, frakoblet medier, internet og den offentlige debat, så ved man godt, at det ikke går skide godt med klimaet. For et år siden var jeg hende, der postede de ubehagelige nyheder, facts om hvor skidt det stod til og kedelige fakta, fordi jeg troede, at det ville rykke noget ved folk. Det gider jeg ikke længere. Jeg bliver selv træt, når jeg ser andre poste, hvor skidt det går, men det hjælper ikke rigtig for motivationen, vel?  Tværtimod bliver jeg bare… træt.

I stedet vil jeg fremover fokusere på de fremskridt, der er. Om alle de grønne initiativer, der findes. Om seje inspirerende folk, der arbejder for en bedre verden og ikke gider nøjes med status quo. Bl.a. her.

Det er ikke, fordi jeg vil lukke for øjnene for fakta, men jeg kender dem bare allerede – det tror jeg, vi alle gør. Vi er på vej den gale vej, og det skal der rettes op på. Og heldigvis er der så meget i gang derude. I går kom det frem at danske pensionskasser vil investere svimlende 350 mia. kroner i den grønne omstilling. Greta Thunbergs har endnu holdt (endnu) en dundertale til FN-forsamlingen i går, og man kan mene om hende, hvad man vil, men når hun åbner munden, lytter verdens ledere. Og jeg ser dagligt nye initiativer og ildsjælde derude, der bidrager til den grønne omstilling, og som foretrækker sagen frem for den komforme, faste løncheck hver måned.

Jeg er optimist.

One thought on “Om ikke at gide flere dårlige nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s