Vind den nye bog Upraktisk Håndbog i lysegrønt håb

”Det er et urealistisk håb at have, at klimaproblemerne vil forsvinde uden din indblanding,” skriver Mickey Gjerris i denne nye bog, som jeg har fået lov til at udlodde til én af jer.

Første gang jeg så forfatter og lektor i bioetik, Mickey Gjerris, var i DR2’s debatten, hvor han altid brager igennem med sine budskaber, og jeg synes altid, at han er skarp, saglig og relevant at høre på. F.eks. som her. Skarp er han også i denne bog, som giver et overblik over klimakrisen, hvorfor vi er nået hertil, men også giver inspiration til at leve et meningsfuldt liv midt i den. Et godt liv og en bæredygtig livsstil behøver som bekendt ikke være modsigende, tværtimod, og det budskab vil jeg gerne være med til at udbrede.

Konkurrencen foregår ovre på min Instagram, og du kan deltage her:

Har du også læst

Leave a Reply