Jeg har været en tur i radioen

I sidste uge tog jeg en pause midt i en artikelskrivning for at gå en tur til vandet og få lidt luft til hovedet. Jeg havde længe gerne vil høre det nye program Klimatosset, som jeg tog i ørene på min gåtur, og som jeg ret hurtig blev bidt af.

Klimatosset er et program på RADIO4, som klæder lytterne på til at forstå nutidens og fremtidens klimaudfordringer og leverer samtidig bud på, hvordan man selv kan vælge mere bæredygtige løsninger i hverdagen. Jeg hørte det på min gåtur og syntes, at det var virkeligt godt, fordi det både tager udgangspunkt i aktuelle emner, men også bidrager til de konstruktive løsninger i form af forskellige aktører, som gæster programmet.


Da kom hjem igen fra min gåtur, åbnede jeg computeren for at skrive videre, og så lå der en besked fra vært Nina Bendixen, som spurgte om jeg havde lyst til at være med som paneldeltager i hendes nye program KLIMATOSSET. Det var vildt mærkeligt, fordi jeg netop havde lyttet til programmet for første gang, men jeg skyndte mig naturligvis at sige ja.

Jeg var i godt selskab med vært @nina_bendixen , zerowaster og foredragsholder @gittemary og Mads Boserup Lauritzen fra @tagtomat og i en hel time talte vi bl.a. om Black Friday, oversvømmelser i Venedig, balancen mellem at formidle de kedelige fakta og de inspirerende løsninger, og lidt om talende skraldespande i Randers. Og så gav jeg bl.a. mit bud på, hvorfor jeg synes, at Klimatosse burde kåres til årets ord i Danmark.

Har I hørt programmet før? Ellers kan I kan lytte med her.

Følg med på Instagram også

Læs også: Den Ubeboelige klode burde husomdeles ligesom Lars Larsens selvbiografi blev det i 00’erne

Har du også læst

1 kommentar

Leave a Reply