Giv klimaet en hånd og brug strømmen, når den er grønnest

MANDAGSTIP: Kunne du tænke dig at skifte til et grønt elselskab i det nye år, hvor du nemt kan se, hvornår strømmen er billigst og grønnest for dig at bruge? Så overvej at skifte til Barry. Det er nemt og hurtigt at skifte (de gør alt arbejdet), og så er det ikke dyrere end andre elselskaber. Jeg har været kunde siden maj, og hver dag får jeg en notifikation på min mobil om, hvornår strømmen er billigst at bruge, og hvor jeg også kan jeg se, hvor stor en procentdel af elproduktionen, der kommer fra vedvarende energi. Da jeg tog billedet her var det eksempelvis 79 procent. Hvis du bruger koden #Ditte183 får du 200 kroner ind på din nye konto, som reduceres din kommende elregning.

Den næste feature hos Barry bliver muligheden for at gøre dit strømforbrug CO2-neutralt. Ved hjælp af kundens forbrugsdata kan Barry fortælle kunden, hvor meget CO2 dit strømforbrug har udledt, og så kan kunderne – helt frivilligt – vælge at neutralisere samme mængde CO2 ved at betale for plantning af træer. Det synes jeg personligt er virkelig smart. Og som sagt er det helt frivilligt om kunderne ønsker det eller ej.

Endnu en innovativt og idealistisk virksomhed, som jeg gerne vil støtte. Med penge som jeg alligevel skal have op af lommen. (Dette er ikke reklame, men blot et grønt tip til at gå ind i det nye år ved at vælge et elselskab med gode værdier. Kuponerne her får alle kunder, og hvis jeg henviser et antal personer, får jeg reducering af mit abonnement, som koster 29 kroner om måneden)

Du kan skifte og læse mere om Barry her. Jeg er selv en meget tilfreds kunde hos dem.

(Koden #Ditte183 skal bruges inden årets udgang.)

Har du også læst

1 kommentar

Leave a Reply