Hverdagstip: Det har aldrig været nemmere at gøre en forskel

HVERDAGSTIP

Den danske investor August Lund har et godt tilbud til dig, der gerne vil gøre en stor forskel med et enkelt klik.

Han planter et træ for hver medlem, der melder sig ind i klimabevægelsen.(meld dig ind her)

”Jeg har som en del af min støtte til Danmarks vigtigste klimaorganisation lovet at plante et træ for hvert nyt medlem. Jeg håber oprigtigt at alle i Danmark melder sig ind, selvom om det vil koste mig ca 50mio. Det er et løfte, så meld jer ind, gør noget godt for planeten, jeg vil sove bedre om natten bevidst om alle har gjort en indsats, selv hvis det ender med at koste mig en donation på 50 mio :-)” skriver han på LinkedIn.

Jeg kender ikke August Lund personligt, men jeg ved, at han er tidligere finansmand i Goldman Sachs (ja, the dark side), der nu har viet sit liv til at bruge hans formue på bæredygtighed og klimaforbedringer, og jeg følger ivrigt med hans projekter på LinkedIn. Han er bl.a. medejer af madkæden Cofoco, som virkelig er førende på bæredygtige tiltag, ligesom han er tilknyttet to grønne tænketanke i London.

Jeg synes det her tiltag for oplagt til IKKE at støtte. Det har aldrig været nemmere at gøre en forskel. (medlemsskabet koster 350 kroner årligt – det 30 kroner om måneden)

Meld dig ind her

Har du også læst

Leave a Reply