Signe Wennebergs klumme om de håbefulde 20’ere

Jeg sidder med et smil på læben her i ferieland og læser Signe Wennebergs håbefulde klumme om, hvordan 20’erne (måske) kommer til at se ud fra et bæredygtighedsperspektiv.

Det er rar og optimistisk læsning. Hun skriver bl.a.:

“I 2020 begyndte butikslokaler at stå tomme inde i byerne – i starten var det fordi folk købte alt muligt på nettet, men siden var det fordi folk ikke rigtig gad købe så meget mere. Nu bliver butikslokalerne til Reparations-caféer.{…} Vi køber sjældent tøj og når vi køber noget, så er det genbrug eller vildt god kvalitet. Billigt nyt tøj bliver forbudt i 20erne. Fordi det er alt for klimabelastende og fordi vi har dobbelt så meget tøj i verden, som vi har brug for. Dyrt tøj bliver værdsat og repareret i en uendelighed.”

“Det amerikanske valg vindes i 2020 af Elisabeth Warren. Den amerikanske regering bliver for første gang 50/50 procent mænd og kvinder og Al Gore bliver klimaminister, mens Alexandra Ocasio-Cortez får en fremtrædende rolle som ny miljøminister.”

Hvor jeg håber, hun får ret! Læs selv Signes Wennebergs klumme på hendes altid inspirerende blog, hvis du vil i godt humør i løbet af dagen.


Har du også læst