VIND DEN STORE KLIMABOG – SÅDAN BLIVER DU EN VASKEÆGTE KLIMAHELT

(Note: Konkurrencen er afsluttet)

Konkurrence: Hvordan sikrer vi, at vores børn bliver klimabevidste borgere? Gennem opdragelse og oplysning er to gode bud. Sidstnævnte hjælper ’Den store Klimabog med – sådan bliver du en vaskeægte klimahelt!’, som netop er udkommet, og som er skrevet til børn fra 8-12 år.

Jeg synes markedet skriger efter bøger som denne, skrevet på en afdramatiserende og inspirerende måde til de små, og derfor er jeg glad for uddele mit anmeldereksemplar i samarbejde med Politikens forlag til én af jer.

Hop over på Instagram for at være med i konkurrencen.

Jeg har læst den for husets 5-årige, og selvom han er yngre end målgruppen, fandt han den meget spændende, især afsnittene om klimaskurke og klimahelte og klimasuperhelte-tips var han meget optaget af. Bogen er skrevet af Anna Fenger Schefte og Anders Nolting, som også har skrevet Klimaguiden, som udkom sidste år.

Læs også: Der bor en ung klimakyniker i mig, som ikke vil dø

Læs også: Gør en grøn forskel med dit forbrug