Om

DitteH-768x1024Hej! Jeg hedder Ditte og står bag ordene her på siden. One Green Journal er skabt i efteråret 2017 ud fra et behov for at dele betragtninger og inspiration om bæredygtig livsstil. Om inspirerende initiativer, personer og produkter, som gør en forskel og som fortjener masser af omtale. Om at forbruge med omtanke. Og om at hylde det simple i hverdagen. Det synes jeg der, mere end nogensinde, er brug for.

Jeg er udannet journalist og har i over fem år arbejdet i krydsfeltet af kommunikation, branding og journalistik i en større virksomhed i København, hvor byens grønne profil var én af kernefortællingerne. Det gav mig en stor interesse for bæredygtighed og grøn livsstil, som jeg synes fortjener meget mere spalteplads og opmærksomhed.

Jeg tror på, at vores valg i hverdagen gør en kæmpe forskel, og derfor er ambitionen med One Green Journal at brede de bæredygtige emner og initiativer længere ud og skrive om bæredygtighed på en inspirerende og personlig måde, så flere får lyst til at gøre en forskel i det nære og tage et aktivt valg i hverdagen.

I sommeren 2017 valgte jeg at sige mit faste, gode job op i forbindelse med, at min familie og jeg skiftede storbytilværelsen på Frederiksberg ud med mere plads og natur i Nyborg. Kort tid efter besluttede jeg mig for at starte bloggen her, sideløbende med diverse freelanceopgaver.

Jeg håber, I har lyst til at følge med.

For samarbejde, tiltag eller nye initiativer/lanceringer, du synes, jeg burde kende til, kontakt: dittehedegaard85@gmail.com